40ayak logo

Kamyonuma Yük Arıyorum

Kamyonunuza Yük mü Arıyorsunuz?
27.04.23

“Boş kamyonum var yük arıyorum”, “kamyon yük ilanları”, “kamyon yükü arıyorum” yazıp arattığınızı duyar gibiyiz. Tabii eski yöntemleri kullanıp nakliye garajlarında kapı kapı gezerek aracınıza uygun yük olup olmadığını kontrol ediyor da olabilirsiniz. Siz de farkındasınızdır ki bunun gibi eski usül yük arama yöntemleri zamanınızı fazlasıyla harcıyor. Tabii uzun bir teslimat sonrasında yorgunluğunuzu artırmaları da cabası. Peki bu olumsuzluklar yaşanmadan sizin için en doğru yükü bulmanın bir yolu yok mu?

Kamyonuma Nereden Yük Bulabilirim?

Teknoloji kullanımının bu kadar yaygın olmadığı zamanlarda boş kamyonunuza dönüş yükü bulmanız çoğu zaman zorlu bir süreçten geçiyordu. Nakliyeciler garaj garaj gezerek, etraftaki işletmelere sorarak ve ardı arkası kesilmeyen telefon görüşmeleri yaparak karlı olmasa da en azından maliyeti karşılayan taşımacılık işlerini yapmaya mecbur kalabiyorlardı. Zamanla sosyal medya platformlarında kurulan grupların bu probleme deva olacağı düşünülmüş olsa da çoğu nakliyeci hala yük bulma zorluğu ile karşılaşmaya devam ediyordu. Lojistik sektörünün hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen 40Ayak, pratik çözümler ile bu problemi ortadan kaldırarak sektöre hız kazandırdı. Siz de bu hız kazanan sektörde diğer nakliyeciler gibi tek tık ile boş kamyonlarınızı doldurarak zamanınız ve yakıtınızdan tasarruf edebilirsiniz. Böylece dönüş yükü aramayı yorucu bir iş olmaktan çıkarıp işletmenizi büyüten bir iş haline getirmeniz de mümkün. Hemen 40Ayak'a kayıt olarak sizde rotanıza uygun yükleri bulabilirsiniz!

 

İşinizi daha kârlı hale getirmek için yapmanız gereken şey daha iyi bir plan, iş takibi ve iyi bir iş ağı ya da bunların hepsini size uzman şekilde sunan 40Ayak!

 

Boş Dönen Aracıma Nasıl Yük Alabilirim?

40Ayak mobil uygulamasından(Android & IOS) veya sitesinden “AÇIK YÜKLER” alanından size uygun konum ve araç dahilinde ilanları görebilir, aynı zamanda çalışma saatlerinize uygun ve her an her yerden boş dönen kamyonunuzla zarara uğramadan rahatça yükünüzü bulabilirsiniz! Çünkü 40Ayak, yük veren ve nakliyeci iş ortaklarının yükünü güvenle hafifletmek için tüm lojistik işlemlerini ortak bir ağda yönetmeyi sağlar. 40Ayak sizlere avantajlı fiyat ve bol seçenekli iş imkanları ile daha çok kazanç elde etmenize yardımcı olur. Geniş lojistik ağı ve mobil uygulama ile dijital alandan ilerleyen faaliyetler sayesinde piyasadaki en iyi fiyatları sizlere sunabilir. Yük arayanlar için yurt içi kara yolu yük taşımacılığında büyük hizmet sağlayan 40Ayak online uygulaması ile 7/24 olarak sürekli hizmet alabilirsiniz. Son olarak taşımanız sorunsuz gerçekleştikten sonra ödemeniz, 40Ayak tarafından güvenle ve hızlıca havale olarak size gönderilir.

 

“Kamyon yük bulma”, “Aracıma yük arıyorum” aratmalarınız son bulur ve taşımacılık daha rahat hale gelir!

Benzer Yazılar

Lojistikte Taşıma Modları ve Türleri

Şirketlerin lojistik operasyonlarında uygun lojistik taşıma modları belirlemesi hem maliyet hem de performans açısından önemlidir.

17/04/23
İhracatta Hangi Taşıma Yöntemleri Kullanılır?

Lojistik yönetimi, işletmelerde bir fonksiyon olarak değil, bir süreç olarak ele alınmaktadır. Bu sürecin amacı; ürünlerin, ham madde kaynağından tüketiciye ulaştırılmasına kadar gerekli faaliyetlerin yerine getirilmesidir.

17/05/23
Online Yük Takibi Nedir?

Online yük takibi aracılığıyla yük veren ve tedarikçi iş ortaklıklarının yükünü güvenle hafifletmek artık çok kolay ve bir tık uzaklığınızda!

07/09/22
Lojistik Hizmetleri Nelerdir ?

Lojistik; ürünleri ve bilgileri bir yerden başka bir yere taşıma sürecidir. A noktasından B noktasına depolama, nakliye, envanter yönetimi ve paketleme süreçlerini kapsayan geniş bir terimdir. Lojistik şirketleri, büyük şirketler için tedarik zincirlerini yönetmekten, küçük işletmelerin mallarını yurt dışına göndermelerine yardımcı olmaya kadar birçok hizmet sağlar.

08/09/23
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Nasıl Yapılır?

Tehlikeli madde taşımacılığı, tehlikeli maddelerin bir noktadan başka bir noktaya taşınmasıdır. Güvenliğin çok önemli olduğu bu taşımacılık türünün, tehlikeli madde taşıma yönetmeliği çerçevesinde gerçekleştirilmesi zorunlu kılınmıştır.

03/04/23
Lojistik Sektöründe E-Ticaretin Yükselişi

Alışverişin internete taşınması ile birlikte online olarak ürünlerin satılması yaygınlaştı. E-ticaret kavramı, alışverişin internet üzerinden yapılması prensibine dayanır. Siparişin internet üzerinden alınması ile birlikte yalnızca dağıtım ve depolama maliyeti söz konusudur.

31/07/23
Depo Yönetimi ve Optimizasyonu

Gelişmiş bir depo yönetim sistemi, işletmenin envanterindeki tüm öğelerin doğru bir şekilde izlenmesine, düzenli olarak kontrol edilmesine ve gerektiğinde yenilenmesine olanak tanır. Bu sistemler, stok seviyelerini doğru bir şekilde belirlemek için veri analizi, tedarik zinciri optimizasyonu, talep tahmini ve envanter döngüsü analizi gibi çeşitli analitik araçları kullanır.

11/09/23
Kara Yolu Yük Taşıma Sınırı Nedir? 2024

Kara yolu yük taşıma sınırı, yasal düzenlemeler ile belirlenen ve kara yolu yük taşıma yönetmeliği ile uygulanan bir uygulamadır. Ülkeden ülkeye hatta şehirden şehire değişiklik gösterebilen bu sınırlama; yol tipine, yol durumuna ve aracın tipine göre değişiklik gösterebilmektedir.

08/09/23
Kırkayak Kamyon Avantajları Nedir?

Kırkayak kamyon, lojistik sektörünün her alanında büyük avantajlar ve deneyimler sağladığı için ülkemizde yaygın kullanılmaktadır. Kırkayak kamyonlar, dört dingilli yapısı sayesinde diğer araçlara nazaran daha ağır yüklerin taşıyabilen kamyon tipidir.

14/09/22
Lojistikte Gümrükleme Nedir?

Lojistikte Gümrükleme Nedir; ithalat-ihracat süreci üzerinde olumlu etkisi olan ve lojistik zincirinde önemli bir faktördür. Ülkeye giren ve çıkan ürünlerin gümrük mevzuatına uygunluğunu denetleyen bu süreç lojistik verimini artırır.

22/05/23
Yük Taşımak İçin Hangi Belgeler Gerekir?

Yük taşımacılığı yapmak için, taşımacılık türüne göre farklı belgelere sahip olmak gerekmektedir. Firmalar bu belgeler olmadan taşımacılık yapamazlar. K1, K2 ve K3 yetki belgeleri ticari olarak yük taşımacılığında kullanılan belgelerdir. Bu belgeler farklı taşımacılık türleri ve işlemleri için uygundur.

08/05/23
Taşımacılıkta Elektronik Takip Sistemi

Hayatımızın birçok alanında olduğu gibi lojistik alanında da teknoloji çözümleri işimizi kolaylaştırıyor. Elektronik takip sistemi ise “akıllı taşımacılık” kavramını ortaya atan teknolojik çözümlerden biri.

08/09/23
Bültenimize katılın, hiçbir içeriği kaçırmayın!