40ayak logo

Online Yük Takibi Nedir?

Online Yük Takibi Nedir?
07.09.22

 Online yük takibi aracılığıyla yük veren ve tedarikçi iş ortaklıklarının yükünü güvenle hafifletmek artık çok kolay ve bir tık uzaklığınızda!  Online yük takibi işleminden ve online yük takibiyle güvenli lojistik deneyiminin avantajlarından bahsedelim. 

Online yük takibi; yük veren olarak yüklerinizi ve ilgili araçları online olarak 7/24 takip edebileceğiniz, sevkiyat sürecinin tüm adımlarından anında nerede olursanız olun haberdar olabileceğiniz bir sistem. Online yük takibi sayesinde teslimat konumu ve teslim edileceği adrese varış süresi gibi detaylara da rahatça ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda herhangi bir problem yaşadığınız durumlarda ya da merak ettiğiniz bir konuda da 40Ayak müşteri hizmetleri desteği ile problemlerinize ve aklınızdaki sorulara rahatça cevap alabilirsiniz. Online yük takibi işlerinizi kolaylaştıran ve size daha rahat bir lojistik deneyimi sunan bir özellik.

ONLİNE YÜK TAKİBİ NASIL YAPILIR? 

Komple ve parsiyel sevkiyat süreciniz başladığı andan itibaren size iletilmiş olan, taşıma kodunuzla birlikte mobil uygulama üzerinden yüklerinizi ve ilgili aracı takip edebilirsiniz. Uygulama ya da tarayıcı üzerinde takip ettiğiniz sevkiyatınızın ne zaman, nereden yola çıktığı ve varacağı noktaya kalan zaman aralığına da ulaşabilirsiniz. Bu şekilde yüklerinizin güvenli bir şekilde yoldaki süreçlerini takip ederek yükünüzün 7/24 nasıl bir yol seyrettiğini ve nerede olduğu bilgisine ulaşarak içinizi rahat tutabilirsiniz.

Online yük takibi sayesinde yük veren olarak artık hem yüklerinizi takip etmeniz daha rahat hem de tahmini teslimat sürenizi görebildiğiniz için yükü teslim alacak kişiler için de bir kolaylık sağlıyor. Online yük takibi sayesinde artık tedarikçiler için de nakliyat, daha daha rahat! Online yük takibi işleminden bahsettikten sonra şimdi bu işlemin size sağlayacağı avantajlara göz atalım! 

ONLİNE YÜK TAKİBİ AVANTAJLARI NELERDİR? 

Online yük takibinin yukarıda da bahsettiğimiz gibi birçok avantajı mevcut. Yüklerinizi ve ilgili araçların takibini 7/24 sağlayabilmek yapabileceğiniz işlerde rahatlık sağlıyor. İstediğiniz yerde istediğiniz zaman kullanabileceğiniz mobil uygulamalar sayesinde ister dışarıda ister evden yükünüzün takibini gerçekleştirebilirsiniz. Bu takibi gerçekleştirirken yüklerinizin ve ilgili aracın konumuna, hareket halinde olup olmadığına ve teslim edileceği yere olan mesafesine ulaşmakla beraber tahmini teslimat süresine de ulaşabilirsiniz.

Online yük takibi sayesinde bu kadar detaylı bilgiye ulaşabilmek haliyle çok büyük avantaj haline geliyor. Planlarınızı teslimata göre ayarlayabilir, kontrollerinizi istediğiniz her yerden yapabilirsiniz. Tahmini teslimat süresini görebilmeniz de teslimatı alacak kişi ya da kişiler için avantaj sağlıyor. Online yük takibi avantajıyla yüklerinizi ve ilgili araca dair bilgileri edinmeniz artık çok kolay. Bu da size işlerinizi gönül rahatlığıyla halletme avantajı sunuyor.

Online Yük Takibi” nin detaylarından ve avantajlarından bahsettik. Siz de artık lojistik alanındaki işlerinizde bu özelliği kullanarak daha rahat, güvenli ve sistemli bir şekilde işlerinizi halledebilirsiniz.

Online yük takibi gibi birçok işinizi kolaylaştıran ve size avantaj sağlayan özelliklerle birlikte 40ayak.com ’u ziyaret ederek siz de lojistik işlemlerinizi daha daha rahat halledebilirsiniz. 

Benzer Yazılar

Kara Yolu Taşımacılığı Nedir?

Kara yolu taşımacılığı, en basit tanımıyla belirli bir yükün kara yolu ulaşımı ile taşınmasıdır. Kara yolu taşımacılığı hızlı ve ekonomik olması sebebiyle en çok tercih edilen taşıma türüdür

24/08/22
Uzun Yol Şoförlerine Tavsiyeler

Uzun yol şoförleri için yolda yaşam zor olabilir. Yolculuğu mümkün olduğunca konforlu hale getirmek için yolda karşılaşacağınız durumlara özel tavsiyeler.

31/01/23
Lojistikte Taşıma Modları ve Türleri

Şirketlerin lojistik operasyonlarında uygun lojistik taşıma modları belirlemesi hem maliyet hem de performans açısından önemlidir.

17/04/23
Lojistikte Depolama Nasıl Yapılır?

Lojistikte depolama, ürünlerin kullanılacağı veya sevk edileceği zamana kadar, güvenli, düzenli ve kontrol altında tutulmak üzere muhafaza edildiği alanlardır.

31/08/22
Damper Nedir?

Damper; kamyon, kamyonet ya da römork gibi araçların arka kısmında bulunan geniş bir kasa bölümüdür.

25/10/22
Brokerlik Nedir?

Brokerlar; çeşitli ticari işlemlerde taraflar arasında aracı olarak görev alan kişi ya da kurumlardır. İşlemlerin tarafları olarak nitelendirebileceğimiz satıcılar ve alıcılar arasındaki ilişkilerin yürütülmesinde rol oynar. Müşterinin isteğine göre satın alma işlemleri gerçekleştirir. Bireylerden, büyük şirketlere kadar çeşitli müşterilerle çalışır.

10/04/23
Deniz Yolu Taşımacılığı Nedir?

Deniz taşımacılığı, nakliye ve taşıma işlemlerinin deniz yolu ile gerçekleştirilmesidir. Üç tarafı denizlerle kaplı ülkemiz için ticari anlamda büyük önem taşır.

09/01/23
Ticari Araçlarda Kış Lastiği Uygulaması

Ticari araçlarda kış lastiği uygulaması, sürücüleri ve yayaları tehlikeye atan hava koşullarından oluşabilecek kazaları önlemek için uygulanmaktadır.

19/12/22
Depo Yönetimi ve Optimizasyonu

Gelişmiş bir depo yönetim sistemi, işletmenin envanterindeki tüm öğelerin doğru bir şekilde izlenmesine, düzenli olarak kontrol edilmesine ve gerektiğinde yenilenmesine olanak tanır. Bu sistemler, stok seviyelerini doğru bir şekilde belirlemek için veri analizi, tedarik zinciri optimizasyonu, talep tahmini ve envanter döngüsü analizi gibi çeşitli analitik araçları kullanır.

11/09/23
Parsiyel Ve Komple Taşıma Farkları Nedir?

Parsiyel ve komple taşıma yöntemleri lojistikte en çok kullanılan yöntemler arasında yer alır. Gelin, bu taşıma yöntemlerinin detaylarını ve farklarını beraber inceleyelim.

24/08/22
Kamyonuma Yük Arıyorum

“Boş kamyonum var yük arıyorum”, “kamyon yük ilanları”, “kamyon yükü arıyorum” yazıp arattığınızı duyar gibiyiz. Tabii eski yöntemleri kullanıp nakliye garajlarında kapı kapı gezerek aracınıza uygun yük olup olmadığını kontrol ediyor da olabilirsiniz.

27/04/23
Yolcu Taşımak ve Yük Taşımak İçin Yapılmış Araçların Farkları Nelerdir

Yolcu taşımak için üretilmiş araçlar insanların ulaşımını sağlamak için kullanılırken, yük taşımak için yapılmış araçlar ise yüklerin taşınmasını sağlar.

23/01/23
Lojistik Hizmetleri Nelerdir ?

Lojistik; ürünleri ve bilgileri bir yerden başka bir yere taşıma sürecidir. A noktasından B noktasına depolama, nakliye, envanter yönetimi ve paketleme süreçlerini kapsayan geniş bir terimdir. Lojistik şirketleri, büyük şirketler için tedarik zincirlerini yönetmekten, küçük işletmelerin mallarını yurt dışına göndermelerine yardımcı olmaya kadar birçok hizmet sağlar.

08/09/23
Sevk İrsaliyesi Nedir?

Sevk irsaliyesi; ticari bir malın iki adres arasında nakledilmesi için düzenlenir. Malın tanımı, birimi, kime ait olduğu gibi bilgileri içeren resmi bir belgedir.

16/01/23
Kırkayak Kamyon Avantajları Nedir?

Kırkayak kamyon, lojistik sektörünün her alanında büyük avantajlar ve deneyimler sağladığı için ülkemizde yaygın kullanılmaktadır. Kırkayak kamyonlar, dört dingilli yapısı sayesinde diğer araçlara nazaran daha ağır yüklerin taşıyabilen kamyon tipidir.

14/09/22
Mal Sigortası Nedir?

Kişilerin özellikle taşınır ve taşınmaz mallarına yönelik olan rizikoların güvence altına alınması amacıyla yapılan sigortalara mal sigortası adı verilir.

02/01/23
Lojistikte Tonajın Önemi?

Taşıma sırasında yük taşımacılığı için kullanılan araçların toplam kapasitesine tonaj denir. Ton olarak ölçülen tonaj, bir aracın yasal olarak taşıyabileceği toplam yük kapasitesidir.

02/11/22
Depo Lojistiği Nedir?

Depo lojistiği ürünlerin yerleştirilmesi ve depolanması, iyi şekilde tutulması ve bu unsurların depolanmasının şirketin faaliyeti üzerinde olumlu bir etkiye sahip olmasını sağlamak gibi görevlerle ilgilenir.

21/11/22
Taşımacılıkta Elektronik Takip Sistemi

Hayatımızın birçok alanında olduğu gibi lojistik alanında da teknoloji çözümleri işimizi kolaylaştırıyor. Elektronik takip sistemi ise “akıllı taşımacılık” kavramını ortaya atan teknolojik çözümlerden biri.

08/09/23
Bültenimize katılın, hiçbir içeriği kaçırmayın!